Hoe kunnen wij samenwerken?

Voor een partnership/samenwerking zijn er verschillende mogelijkheden:

Voeg activiteiten toe

Kent u een activiteit of bent u eigenaar van een activiteit in een van de op deze website vermelde categorieën? Onze bezoekers gaan specifiek opzoek naar activiteiten in hun buurt, dus door uw activiteit toe te voegen zorgt dit voor extra publiciteit en een groot aantal gerichte bezoekers.

Een activiteit toevoegen doet u hier.

Samenwerking tussen websites

Bent u eigenaar van een veelbezochte website en denkt u dat een samenwerking tussen onze websites een meerwaarde kan zijn voor onze bezoekers? Neem hierover contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Adverteren

Had u graag een advertentie geplaatst op deze website? Neem hierover contact op, dan bekijken we de mogelijkheden.

Plaats onze widget op uw website

Meer informatie over onze widget vindt u hier.

Plaats een link op uw website

Bent u eigenaar van een camping, hotel, jeugdhuis, ... of iets soortgelijks en uw bezoekers baten erbij om te weten welke activiteiten zich in uw buurt bevinden?

Plaats een knop op uw website met een achterliggende link naar activiteitenindebuurt.be. Door uw locatie reeds in te geven zien uw bezoekers meteen de activiteiten in uw buurt. Volg volgende stappen om de code te genereren.

Wij raden u aan om beroep te doen op een webdesigner of iemand met de vereiste kennis. Kent u zo niemand? Contacteer eventueel onze webmaster.

Stap 1: Geef uw locatie in
Stap 2: Selecteer één van deze knoppen
Activiteiten in de buurt Activiteiten in de buurt Activiteiten in de buurt Activiteiten in de buurt Activiteiten in de buurt Activiteiten in de buurt
Stap 3: Geneer de code

Contacteer ons

Het bericht werd verzonden!